EU:n mahdollisuudet hyötykäyttöön Itä-Suomessa!

Keskiviikko 14.5.2014 klo 14:07 - Merja Rautiainen


EU on mukana meidän jokaisen elämässä - halusimme tai emme. EU ei ole pelkkä direktiivi-automaatti, vaikka usein meistä siltä saattaa tuntuakin. EU-tukia eri muodoissaan voidaan hyödyntää yhtä hyvin maa- ja metsätaloudessa kuin muidenkin yritysten kasvussa ja tuotekehityksessä. Tukien avulla voidaan parantaa alueiden kilpailukykyä ja elinvoimaisuutta tai tukea työllisyyden lisäämistä. Aina ei tarvita maailmoja syleileviä projekteja, vaan tukea voi hakea myös vaikkapa yhdistyksen kehittämishankkeeseen tai mikroyrityksen perustamiseen.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Tyyntä harkintaa

Maanantai 13.8.2012 - Ilmari Hartikainen

Syksyn 2012 kuntavaalit lähestyvät, nopeammin kuin osaamme ennakoidakaan. Syyskuun puoliväliin mennessä ehdokaslistat on oltava valmiina kunnan vaalilautakunnalle jätettäviksi.

Niiden osalta tavoitteesta, täydestä listasta, eli meillä Siilinjärvellä 65 ehdokkaasta, meillä Siilinjärven Keskustalla ei ole mitään syytä luopua. Vain täydellä listalla meillä on mahdollisuus saavuttaa kelvollinen vaalitulos kiristyvässä kilpailussa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Neuvoa-antava jäsenäänestys Keskustan puheenjohtajasta Siilinjärvellä

Maanantai 21.5.2012 klo 11:39

Keskustan puoluekokous 8. - 10. kesäkuuta valitsee Keskustan uuden puheenjohtajan ja muun puoluejohdon sekä päättää puolueen tulevasta politiikasta.  

Ennen Rovaniemen puoluekokousta kaikki Keskustan jäsenet pääsevät kertomaan mielipiteensä siitä, kenet Keskustan uudeksi puheenjohtajaksi tulisi valita. Keskusta järjestää toukokuun aikana neuvoa-antavan jäsenäänestyksen puolueen puheenjohtajan valinnasta.

Siilinjärvellä neuvoa antava jäsenäänestys puheenjohtajasta järjestetään lauantaina 26.5.2012 kello 9-12 Siilinjärven kunnantalolla. Tervetuloa!

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Sato korjataan syksyllä

Maanantai 9.4.2012 - Ilmari Hartikainen, kunnallisjärjestön puheenjohtaja

Kunnallisvaalivuotta 2012 on eletty ensimmäinen neljännes valtakunnassa voimistuvana vellovassa, hallituksen ajaman 70 kunnan mallin aiheuttamassa sekavassa tilanteessa. Asian suhteen on tultu melko jyrkkään eipäs – juupas vaiheeseen. Ollaan voimakkaasti puolesta tai vastaan, täällä Siilinjärvellä kuitenkin selvästi enemmän hallituksen kaavailuja vastaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kuntavaalit, siilinkepu, Siilinjärvi, Kuopio, kuntaliitos, politiikka, Keskusta